Διαδικτυακή πύλη Univadis, μια από τις πιο έγκυρες πηγές ιατρικής πληροφόρησης που φέρνει και στην Ελλάδα η MSD.

 



Διαδικτυακή πύλη Univadis, μια από τις πιο έγκυρες πηγές ιατρικής πληροφόρησης που φέρνει και στην Ελλάδα η MSD.





Το Univadis, τη νέα διαδικτυακή πύλη που αποτελεί μια από τις πιο έγκυρες πηγές ιατρικής πληροφόρησης διεθνώς φέρνει και στην Ελλάδα η φαρμακευτική εταιρεία MSD, αλλάζοντας τα δεδομένα στη σχέση των Επαγγελματιών Υγείας με τους ασθενείς τους.


Πρόκειται για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα αποκλειστικά για επαγγελματίες Υγείας που προσφέρει επιστημονική ενημέρωση από τις πιο έγκριτες πηγές ιατρικής πληροφόρησης, εφαρμογές, εργαλεία, υπηρεσίες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους παρόχους ιατρικού περιεχομένου, όπως το BMJ Learning, το The Lancet και το JAMA Network.


Πλέον, και στην Ελλάδα, το διαδίκτυο αποτελεί για ασθενείς, ευρύ κοινό και επαγγελματίες υγείας το νέο πεδίο επικοινωνίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι 8 στις 10 φορές η χρήση του email από επαγγελματίες υγείας αφορά σε ανταλλαγή ιατρικών πληροφοριών, ενώ από την πλευρά τους, οι έλληνες ασθενείς χρησιμοποιούν το διαδίκτυο αναζητώντας πρωτίστως πληροφορίες για διάφορες παθήσεις.


Στο περιβάλλον αυτό, η MSD η οποία διαχρονικά υποστηρίζει το έργο των επιστημόνων υγείας προσφέροντας τους πρόσβαση στις πιο πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις, έφερε και στη χώρα μας το Univadis.


Ήδη, η εν λόγω διαδικτυακή πύλη λειτουργεί σε πάνω από 40 χώρες, έχει 2.000.000 μέλη, καλύπτει πληροφορίες για 60 ειδικότητες και δέχεται κατά μέσο όρο 1.000.000 επισκέψεις το μήνα.


Ωστόσο, το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι ότι το περιεχόμενό της προέρχεται από ανεξάρτητες πηγές πληροφόρησης, χωρίς η MSD να έχει την παραμικρή εμπλοκή.


Αυτός είναι και ο λόγος που καθιστά το Univadis ένα από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία, όπως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στην Ευρώπη, μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου κατέχει τη 2η θέση ως την πιο αξιόπιστη πηγή ιατρικής πληροφόρησης.


Όλοι οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να εγγραφούν στο Univadis πληκτρολογώντας www.univadis.gr και συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής.



ΠΡΟΣΦΑΤΑ