4ο Ψυχιατρικό Συνέδριο Ανατολικής Ευρώπης & Βαλκανίων και 3ο Συνέδριο Προληπτικής Ψυχιατρικής

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι

 

Σας γράφουμε για να σας προσκαλέσουμε σε ένα εξαιρετικής σημασίας “διπλό” συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στην “Αίγλη” Ζαππείου από 12 έως 15 Νοεμβρίου 2015.

 

Τα θέματα του Συνεδρίου είναι η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ και Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.

 

Το Συνέδριο οργανώνεται από την Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής, την Ψυχιατρική Εταιρεία Ανατολικής Ευρώπης και Βαλκανίων και την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ψυχιατρικής Εταιρείας και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας.

 

Η σημασία της Ψυχιατρικής Πρόληψης είναι αυτονόητη. Η πρόληψη αρχίζει πριν ακόμη από τη γέννησή μας (με την ψυχιατρική γενετική συμβουλευτική) και τελειώνει στο βαθύ γήρας. Σε κάθε ηλικία και σε καθέναν από εμάς η εφαρμογή κανόνων πρόληψης αποτελεί ανάγκη. Ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη αποτελεί η Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας μας που διαφέρει από την πρόληψη γιατί το κεντρικό σημείο αναφοράς της δεν είναι η αποφυγή της Νόσου αλλά η διατήρηση της Υγείας.

 

Η Ψυχιατρική στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια δηλ. στην περιοχή που και εμείς ανήκουμε, μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Η Ψυχιατρική Εταιρεία Ανατολικής Ευρώπης και Βαλκανίων ιδρύθηκε με δική μας πρωτοβουλία. Αποτελεί μετεξέλιξη του σχετικού προγράμματος της Παγκόσμιας Ψυχιατρικής Εταιρείας και έχει στο ενεργητικό της σημαντικό έργο, έχοντας μέχρι τώρα οργανώσει τρία συνέδρια, στη Θεσσαλονίκη, τη Μόσχα και το Βελιγράδι. Το παρόν Συνέδριο θα είναι το Τέταρτο και ελπίζουμε ότι, με την συμπαράστασή σας, θα είναι το περισσότερο επιτυχημένο.

 

Πληροφορίες για το Συνέδριο και για την υποβολή εργασιών μπορούν να αναζητηθούν στον ιστότοπο  www.preventive-psychiatry2015.com.

 

 

 

 

 

 

Σας περιμένουμε όλους στο Συνέδριο μας.

 

 

Με θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Γιώργος Χριστοδούλου

Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής

Ψυχιατρική Εταιρεία Ανατολικής Ευρώπης και Βαλκανίων

 

Valery Krasnov

Ψυχιατρική Εταιρεία Ανατολικής Ευρώπης και Βαλκανίων

 

Δημήτρης Πλουμπίδης

Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία

 

Βασίλης Αλεβίζος

Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής

 

 

 



 

 

 



 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ