3o Διεθνές Σεμινάριο για τις Παθήσεις και τη Χειρουργική του Αγκώνα
Ημερομηνία έναρξης 07/09/2018
Χρόνος 7-9 Σεπτεμβρίου 2018
Τόπος Ορθοπαιδικό Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης «Π.Ν Σουκάκος», Π.Γ.Νοσοκομείο «Αττικόν»
Διοργανωτής Α᾽ Ορθοπαιδική Κλινική Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών Π.Γ.Ν. «Αττικόν» & A’ Ορθοπαιδική Κλινική Νοσοκομείο «Υγεία»
Πληροφορίες Η Οργανωτική επιτροπή ανέπτυξε ένα τριήμερο επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος και προβληματισμού, σχετικά με τις παθήσεις και τη χειρουργική του αγκώνα. Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου περιλαμβάνει διαλέξεις από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές, και δύο «Ηands on Workshops” που θα αφορούν την οστεοσύνθεση καταγμάτων της περιοχής του αγκώνα και την ολική αρθροπλαστική του αγκώνα.


Χρόνος: 7-9 Σεπτεμβρίου 2018
Τόπος: Ορθοπαιδικό Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης «Π.Ν Σουκάκος», Π.Γ.Νοσοκομείο «Αττικόν»
Διοργανωτής: Α᾽ Ορθοπαιδική Κλινική Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών Π.Γ.Ν. «Αττικόν» & A’ Ορθοπαιδική Κλινική Νοσοκομείο «Υγεία»
Πληροφορίες: Η Οργανωτική επιτροπή ανέπτυξε ένα τριήμερο επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος και προβληματισμού, σχετικά με τις παθήσεις και τη χειρουργική του αγκώνα. Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου περιλαμβάνει διαλέξεις από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές, και δύο «Ηands on Workshops” που θα αφορούν την οστεοσύνθεση καταγμάτων της περιοχής του αγκώνα και την ολική αρθροπλαστική του αγκώνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ