ΟΚΥπΥ Κύπρου: Προκήρυξη για έξι (6) κενές θέσεις Ιατρικών Λειτουργών

Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών (ΟΚΥπΥ) Κύπρου: Προκήρυξη για έξι (6) κενές θέσεις Ιατρικών Λειτουργών

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΙ (6) ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για έξι (6) κενές θέσεις Ιατρικών Λειτουργών, για τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, για τις κάτωθι Ειδικότητες:

  1. ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ (3 θέσεις για τη Διεύθυνση των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας)
  2. ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν Αμμοχώστου)
  3. ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ (με ειδικό ενδιαφέρον στη λαπαροσκοπική) (1 θέση για το Γ.Ν. Λευκωσίας)
  4. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν Πάφου)

Οι πιο πάνω θέσεις είναι Πρώτου Διορισμού. Ο ετήσιος μισθός είναι €57.696,16 που θα καταβάλλεται σε δεκατρείς (13) ισόποσες δόσεις, δώδεκα από αυτές στο τέλος κάθε μήνα και η δέκατη τρίτη δόση αναλογεί στο δέκατο τρίτο μισθό και μισθοδοτική αύξηση κάθε τρία (3) χρόνια όπως θα καθορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Σύμφωνα με Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, δίδεται ως κίνητρο 15% αύξηση επί του βασικού μισθού των πιο πάνω θέσεων, καθώς και αμοιβή σχετιζόμενη με την απόδοση που θα αποφασίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. 

Για πληροφορίες ολόκληρης της προκήρυξης και την αίτηση για Διορισμό στον ΟΚΥπΥ, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ στον ακόλουθο σύνδεσμο www.shso.org.cy και ακολούθως, να επιλέξετε Πληροφορίες -> Θέσεις Εργασίας, ή να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα +35722605670 και +35722605734.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων είναι η 20η Δεκεμβρίου 2019.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ