ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΟΚΥπΥ) ΚΥΠΡΟΥ: Προκήρυξη σαράντα (40) κενών θέσεων Ιατρικών Λειτουργών

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΟΚΥπΥ) ΚΥΠΡΟΥ: Προκήρυξη σαράντα (40) κενών θέσεων Ιατρικών Λειτουργών

Γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για σαράντα (40) κενές θέσεις Ιατρικών Λειτουργών, για τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, για τις κάτωθι Ειδικότητες:

  1. ΤΑΕΠ (με Ειδικότητα Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας ή Ορθοπεδικής ή Γενικής Χειρουργικής) (10 θέσεις)
  2. ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν Λεμεσού)
  3. ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ (3 θέσεις – 1 θέση για το Γ.Ν. Λάρνακας, 1 θέση για το Γ.Ν. Λεμεσού, 1 θέση για το Γ.Ν. Αμμοχώστου)
  4. ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ (4 θέσεις – 3 θέσεις για το Γ.Ν. Λεμεσού και 1 θέση για το Γ.Ν. Λάρνακας)
  5. ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ (με ειδικό ενδιαφέρον στα Παιδιατρικά)  (1 θέση για το ΝΑΜΙΙΙ)
  6. ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν. Λάρνακας)
  7. ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ (2 θέσεις για την Περιφέρεια Λάρνακας – Αμμοχώστου)
  8. ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ (10 θέσεις – 2 θέσεις για το Γ.Ν. Λευκωσίας, 3 θέσεις για το Γ.Ν. Λάρνακας, 2 θέσεις για το Γ.Ν. Λεμεσού, 1 θέση για το Γ.Ν. Πάφου, 2 θέσεις για το Νοσοκομείο Κυπερούντας)
  9. ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν. Λάρνακας)
  10. ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ (1 θέση για το Γ.Ν. Λάρνακας)
  11. ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ (4 θέσεις – 1 θέση για το Γ.Ν. Αμμοχώστου, 2 θέσεις για το Γ.Ν. Λεμεσού, 1 θέση για το Νοσοκομείο Κυπερούντας)
  12. ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΗ ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν. Πάφου)
  13. ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν. Λεμεσού)

Οι πιο πάνω θέσεις είναι Πρώτου Διορισμού. Ο ετήσιος μισθός είναι €57.696,16 που θα καταβάλλεται σε δεκατρείς (13) ισόποσες δόσεις, δώδεκα από αυτές στο τέλος κάθε μήνα και η δέκατη τρίτη δόση αναλογεί στο δέκατο τρίτο μισθό και μισθοδοτική αύξηση κάθε τρία (3) χρόνια όπως θα καθορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Σύμφωνα με Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, δίδεται ως κίνητρο 15% αύξηση επί του βασικού μισθού των πιο πάνω θέσεων, καθώς και αμοιβή σχετιζόμενη με την απόδοση που θα αποφασίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. 

Επίσης, για τις θέσεις των ΤΑΕΠ, θα καταβάλλεται το επίδομα βάρδιας, όπως θα καθορίζεται από την σχετική νομοθεσία. Επιπλέον, θα καταβάλλεται μηνιαίως επίδομα υπηρεσίας στο ΤΑΕΠ στο ποσό των 1200 ευρώ το οποίο θα αναπροσαρμόζεται ανάλογα στο πλαίσιο των Υπουργικών αποφάσεων.

Για πληροφορίες ολόκληρης της προκήρυξης και την αίτηση για Διορισμό στον ΟΚΥπΥ, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ στον ακόλουθο σύνδεσμο www.shso.org.cy και ακολούθως, να επιλέξετε Πληροφορίες -> Θέσεις Εργασίας, ή να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα +35722605670 και +35722605734.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων είναι η 3η Ιανουαρίου 2020.