Ερωτηματολόγιο για το ψυχοκοινωνικό αποτύπωμα του κορωνοϊού στους υγειονομικούς

Αθήνα, 21/4/2020

Α.Π.: 5449

Προς

Προέδρους και Εκπροσώπους

Ιατρικών Συλλόγων της χώρας

Αγαπητές/Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών-Αιγινήτειο Νοσοκομείο, η Γ’ Ψυχιατρική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας διενεργούν σειρά μελετών (Α.Π.Ο.Ψ.Ι.Σ.) με αντικείμενο τις ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις του COVID-19 στην Ελλάδα, προκειμένου να προκύψουν ερευνητικά δεδομένα τα οποία θα καθοδηγήσουν τη διαμόρφωση συστάσεων πολιτικής και παρεμβάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, στο σύνδεσμο: https://www.surveymonkey.com/r/X836R9B μπορείτε να βρείτε το ερωτηματολόγιο σε ηλεκτρονική μορφή, το οποίο αφορά την εν λόγω έρευνα.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου σας.

Σε περίπτωση που συμφωνήσετε να συμμετάσχετε, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο (ή κάντε τον copy paste ως web address): https://www.surveymonkey.com/r/X836R9B και θα μεταβείτε στην ηλεκτρονική μορφή του ερωτηματολογίου.

Εφόσον επιθυμείτε να λάβετε ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Επιστημονικά Υπεύθυνο της μελέτης, Καθ. Κυριάκο Σουλιώτη (ksouliotis@uop.gr) ή τη συντονίστρια της δράσης, Λίλη Πέππου (lilly.peppou@gmail.com).

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τον χρόνο, την  υπομονή σας και την πολύτιμη συνεισφορά σας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ