Δελτίο Τύπου Π.Ι.Σ.: Κοινωνικό μήνυμα

Αθήνα 5 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η προσφορά των Ελλήνων ιατρών στην αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας, αναδεικνύεται μέσω του spot με κοινωνικό μήνυμα που δημιούργησε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.

Σε αυτό αναδεικνύεται η μοναδική σχέση των πολιτών με τους ιατρούς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, τους νοσοκομειακούς και αυτούς που δραστηριοποιούνται στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Εξάλλου, αναδεικνύεται η ζωτικής σημασίας χρήση της μάσκας από όλους, ώστε να ανακόψουμε την κυκλοφορία του Sars-Cov-2.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος τείνει χείρα βοηθείας προς την Πολιτεία για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα μέτρα προστασίας και «περνάει» με απλό και ανθρώπινο τρόπο στον κόσμο, το μήνυμα της αλληλοϋποστήριξης ιατρών και ασθενών στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Ευχαριστεί επίσης θερμά για την ευγενική χορηγία τους, τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση του spot και το Metropolitan Hospital για την φιλοξενία.