Έκδοση Τίτλων Ιατρικής Ειδικότητας εξεταστικής περιόδου Οκτωβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι οι αποφάσεις των ΤΙΤΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ των επιτυχόντων της εξεταστικής περιόδου ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 έχουν εκδοθεί και μπορείτε να τους παραλάβετε από τα γραφεία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Πλουτάρχου 3, 4ος όροφος, 10675 Κολωνάκι).

ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ: 11:00 – 13:00.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε ο Τίτλος Ειδικότητας να σας αποσταλεί ταχυδρομικά, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο email: e.moka@pis.gr δηλώνοντας την ειδικότητά σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Ενημερώνουμε ότι ο Π.Ι.Σ. αναλαμβάνει τη χρέωση του courier, μόνο για παράλληλη αποστολή των Τίτλων Ειδικότητας και των Παπύρων, όταν αυτοί εκδοθούν. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την παραλαβή του Τίτλου Ειδικότητας νωρίτερα από την έκδοση των Παπύρων, παρακαλούμε όπως αποστείλετε courier με δική σας χρέωση, κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης του Π.Ι.Σ. στο email: e.moka@pis.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Ενημερώνουμε ότι ο Π.Ι.Σ. δεν αναλαμβάνει τη χρέωση της αποστολής των παραπάνω εγγράφων στους διαμένοντες εντός Αττικής και εκτός Ελλάδας. Εάν ανήκετε σε αυτές τις κατηγορίες, παρακαλούμε όπως μισθώσετε εσείς εταιρεία courier για παραλαβή των εγγράφων σας, κατόπιν έγγραφης ενημέρωσής του Π.Ι.Σ. στο email e.moka@pis.gr.