ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Έκδοση Τίτλων Ειδικότητας επιτυχόντων εξεταστικής περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Σας ενημερώνουμε ότι οι αποφάσεις των ΤΙΤΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ για τους επιτυχόντες της εξεταστικής περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 έχουν εκδοθεί.

Λόγω των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για την αντιμετώπιση του COVID-19, μπορείτε να τους παραλάβετε μόνο μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier)επικοινωνώντας και μισθώνοντας οι ίδιοι εταιρεία courier της επιλογής σας και ενημερώνοντάς μας σχετικά αποκλειστικά και μόνο μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση e.moka@pis.gr δηλώνοντας την εταιρεία courier που θα αποστείλετε, την ειδικότητά σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.

ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ COURIER: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Ενημερώνουμε ότι ο Π.Ι.Σ. ΔΕΝ αναλαμβάνει τη χρέωση της αποστολής των παραπάνω εγγράφων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Οι τίτλοι ειδικότητας έχουν αναρτηθεί και σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΠΙΣ (www.pis.gr), όπου θα πρέπει να εισέλθετε στο σύστημα με τους κωδικούς που σας είχαν αποσταλεί κατά την αίτησή σας. Θα τους βρείτε στην καρτέλα αιτήσεις, από όπου και μπορείτε να τους “κατεβάσετε”. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι τίτλοι στην ηλεκτρονική τους μορφή, ΔΕΝ έχουν την ισχύ των πρωτοτύπων, που είναι μοναδικοί, αναντικατάστατοι και δεν επανεκδίδονται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ