Παράταση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις εξετάσεις ιατρικών ειδικοτήτων περιόδου ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της έναρξης του Πανελλαδικού Συστήματος εξετάσεων και την κατάργηση της εξεταστικής περιόδου Αυγούστου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Π.Ι.Σ. για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, παρατείνεται και θα παραμείνει ενεργή έως και τις 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 και ώρα 15:00.

Οι υποψήφιοι ιατροί θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τη συμμετοχή τους στην εξεταστική περίοδο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Π.Ι.Σ. (www.pis.gr – ΑΙΤΗΣΕΙΣ), ΕΩΣ ΚΑΙ 31/08/2021 (ΩΡΑ 15:00).

Οι ιατροί που έχουν ήδη υποβάλλει αιτήσεις για τη συμμετοχή τους στην εξεταστική περίοδο Αυγούστου 2021 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Π.Ι.Σ. από τις 20/06/2021, θα συμπεριληφθούν αυτόματα στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 και ΔΕΝ χρειάζεται να κάνουν εκ νέου αίτηση.

Σας ενημερώνουμε ότι η 31η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και με το πέρας αυτής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Π.Ι.Σ. θα απενεργοποιηθεί και δεν θα μπορεί να δεχθεί καμία επιπλέον αίτηση ή/και δικαιολογητικά στις ήδη υπάρχουσες αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις.

Κοινοποίηση: