ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Έκδοση Παπύρων τίτλων ειδικότητας εξεταστικής περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι οι πάπυροι των τίτλων ειδικότητας των επιτυχόντων της εξεταστικής περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 έχουν εκδοθεί.

Στο πλαίσιο της αποφυγής της διασποράς του COVID-19 και της ασφάλειας όλων μας, η παραλαβή των εγγράφων σας μπορεί να γίνει ως εξής:

1) Με αυτοπρόσωπη παρουσία

Από την είσοδο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Πλουτάρχου 3, 10675, Κολωνάκι, 4ος όροφος), αυστηρά και μόνο ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, το οποίο θα κλείσετε μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του ΠΙΣ (www.pis.gr) από το κουμπί ΡΑΝΤΕΒΟΥ που βρίσκεται στην αρχική σελίδα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ είναι να έχετε κλείσει ραντεβού, στο οποίο παρακαλείσθε να είστε τυπικοί, να έχετε συμπληρωμένη την Υπεύθυνη Δήλωση που θα βρείτε παρακάτω και να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ.

2) Παραλαβή από τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο

Σε περιπτώσεις που η παραλαβή των εγγράφων σας γίνει από τρίτο πρόσωπο, αυστηρά και μόνο ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, που θα κλείσετε με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω, θα πρέπει να διαθέτει τα εξής:

Α) Έτοιμη, συμπληρωμένη και εκτυπωμένη εξουσιοδότηση από εσάς την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά στην κυβερνητική πλατφόρμα www.gov.gr και απαραιτήτως θα πρέπει να φέρει μαζί του ο εξουσιοδοτούμενος

Β) Εκτυπωμένη και συμπληρωμένη Υπεύθυνη Δήλωση που θα φέρει τα στοιχεία και την υπογραφή του προσώπου που θα παραλάβει αντί για εσάς, που θα βρείτε παρακάτω

Γ) Την ταυτότητά του.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ.

ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ: 11:00 – 13:00.

3) Παραλαβή από εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier)

Επιλέγοντας, επικοινωνώντας και μισθώνοντας οι ίδιοι εταιρεία courier της επιλογής σας και ενημερώνοντάς μας σχετικά αποκλειστικά και μόνο μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση e.moka@pis.gr δηλώνοντας την εταιρεία courier που θα αποστείλετε, την ειδικότητά σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Ενημερώνουμε ότι ο Π.Ι.Σ. ΔΕΝ αναλαμβάνει τη χρέωση της αποστολής των παραπάνω εγγράφων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Τονίζουμε ότι λόγω της μοναδικότητας των εγγράφων και για λόγους ασφαλείας, ΔΕΝ μπορεί να γίνει ταυτόχρονη αποστολή εγγράφων για περισσότερους από έναν ιατρούς με κοινή εντολή σε εταιρεία courier. Η κάθε εντολή σε εταιρεία courier αφορά την παραλαβή των εγγράφων μόνο ενός ατόμου.

ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ COURIER: 10:00 – 14:00.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (Το παρόν έγγραφο θα πρέπει συνοδεύει την εξουσιοδότηση)