ΧΑΡΗΣ Τ. ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΕ Α.Π., Σ.τ.Ε., Δρ. ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ε.Κ.Π.Α.

ΕΠΙΣΚ. ΚΑΘ. ΙΑΤΡ. ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΥΡ. ΠΑΝ. ΚΥΠΡΟΥ

ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 15, 15451 Ν. ΨΥΧΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.: (210) 6756732, FAX: (210) 6729207, email: chpolitis@gmail.com

                            

 

 

                            

Αθήνα, 30.6.2015

Προς

Κύριο Μιχάλη Βλασταράκο

Πρόεδρο Π.Ι.Σ.

Πλουτάρχου 3

10675 Αθήνα

 

Μέλη Δ.Σ. Π.Ι.Σ.

 

 

ΓΝΜΔ 1370/30.6.2015

ΣΧΕΤ.  Το με αρ. πρωτ. 967/4.6.2015 έγγραφο ΑΠΣΙ.

Την από 4.6.2015 (ΑΠ ΑΠΣΙ: 966/4.6.2015) καταγγελία του κ.  Παναγιώτη Γεωργιόπουλου κατά κας Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ.

Την με αρ. πρωτ. 8460/26.9.2008 ένορκη βεβαίωση κας Μάρθας Ιακώβου.

Την με αρ. πρωτ. 93/14.2.2014 ένορκη βεβαίωση κ. Σταύρου  Γεωργιόπουλου.

 

 

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ

 

Το ΑΠΣΙ με το υπ’ αρ. πρωτ. 967/4.6.2015 έγγραφό του, μας διαβιβάζει καταγγελία του κ. Παναγιώτη Γεωργιόπουου κατά της κας Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ με ημερ. 4.6.2015  (ΑΠ ΑΠΣΙ: 966/4.6.2015), και ζητεί τη γνωμοδότησή μας.

Στην από 4.6.2015 (ΑΠ ΑΠΣΙ: 966/4.6.2015) καταγγελία του κ. Παναγιώτη Γεωργιόπουλου κατά της Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ αναφέρονται τα εξής:

«Θέμα: Καταγγελία κατά της Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου πως πάσχει από βαρηκοΐα και αίτημα αποστολής της γι’ ακουομέτρηση (ακουόγραμμα).

α) Σας καταγγέλλω ότι το έτος 1974 ή το έτος 1975, καλοκαιρινούς μήνες, δεν θυμόμαστε χρονικά πότε ακριβώς ήταν, ούτε οι οικείοι μου, ούτε εγώ, καθώς ήμουν 6 ή 7 ετών αντίστοιχα, είχα πυρετό που δεν μου έπεφτε, η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ είχε αναλάβει τη θεραπεία μου, με ακροαζόταν και μου χορηγούσε φαρμακευτική αγωγή, για ένα μήνα περίπου και ο πυρετός δεν μου έπεφτε… Μετέπειτα απηυθύκαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων “Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού”, που βρίσκεται στις οδούς Θηβών και Λιβαδειάς, στο Γουδί, Αθήνα, το θέμα επιμελήθει ο παιδίατρος κ. Λιακάκος, με ακροάστει και μου χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και εντός δύο ή τριών ημερών ο πυρετός μου έπεσε.

β) Η Γερμανίδα Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ, πάσχει από βαρηκοΐα και τίθεται εύλογα το ερώτημα τα παιδιά που εξετάζει πως τ’ ακροάζεται; Η εν λόγω διατηρούσε παιδιατρείο στα Μελίσσια Αττικής, Μακεδονίας 10, στην ίδια διεύθυνση έχει και την κατοικία της.

γ) Συνάμα το εν λόγω γεγονός δεν το βεβαιώνω μόνο εγώ αλλά και η κ. Μάρθα Ιακώβου και ο κ. Αναστάσιος Παυλόπουλος στην υπ’ αριθμό 8460/26.9.2008 ένορκη βεβαίωση που συνημμένα επισυνάπτεται και ο κ. Σταύρος Γεωργιόπουλος και η κ. Σπυριδούλα Γεωργιοπούλου στην υπ’ αριθμό 93/4.2.2014 ένορκη βεβαίωση που επίσης συνημμένα επισυνάπτεται.

δ) Το γεγονός που η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ βαριακούει το κατήγγειλα αλλού και σ’ εσάς στο παρελθόν. Διέπραξα την εν λόγω καταγγελία κυρίως επειδή ο σύζυγος της εν λόγω, ο μαραγκός Χρήστος Γεωργιόπουλος, έως εκεί έφτασε με την προσωπική του αξία, φύλακα στο δημόσιο τον έκαναν παράνομα με μέσον, που και η εκπαίδευσή του είναι το ίδιο ταπεινή, περιορίζεται μόνο στη γυμνασιακή και δεν αξιώθηκε να μάθει ούτε σε στοιχειώδη επίπεδο Αγγλικά ή Γαλλικά, μία δηλαδή από τις γλώσσες που αιτείται το Υπουργείο, μ’ ενοχλούσε με διάφορους τρόπους, κατά συρροή, σ’ εξετάσεις που ήξερε ότι συμμετείχε στο Διπλωματικό Κλάδο του Υπουργείου Εξωτερικών, υποκινούμενος παρορμούμενος αποκλειστικά από την ταπεινή του κοινωνική θέση. Η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ τον νυμφεύτει με τουλάχιστον 13 χρόνια διαφορά όπως παντρεύτηκε και η μεγάλη τους κόρη ένα μαύρο που κατάγεται από την ήπειρο Αφρική, που είναι από το ποιο μαύρο είδος μαύρων που υπάρχουν στον πλανήτη Γη και επίσης είναι τουλάχιστον δέκα χρόνια μεγαλύτερος της. Μάλιστα ο μαραγκός Χρήστος Γεωργιόπουλος αισθανόταν τόσο πολύ μειωνεκτικά για την ταπεινή ιεραρχικά θέση που είχε, παράνομα με μέσον, ώστε όταν πήγαινε κάποιος εκεί που ήταν με τους κλητήρες, που η εκπαίδευσή τους περιορίζεται μόνο στη γυμνασιακή, έπαιρνε το υπηρεσιακό τηλέφωνο και υποδυόταν πως δήθεν ομιλούσε με κάποιον, είχε σπουδαίες διαβουλεύσεις ο μαραγκός. Επιπρόσθετα δεν  συμμετείχα μόνο στις εξετάσεις του Διπλωματικού Κλάδου του Υπ. Εξ. αλλά και σε κάποιο διεθνή Οργανισμό και ειλικρινά σας γράφω ότι στον εν λόγω Διεθνή Οργανισμό δεν έχει βρεθεί να μ’ ενοχλήσει κανείς, ούτε μία φορά, ούτε Έλληνας, ούτε ξένος.

ε) Συνάμα ο αδελφός μου Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος που έχει δύο παιδιά, σήμερα είναι 10 και 11 ετών και γνωρίζει πως  η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ Βαριακούει, τα παιδιά του δεν τα πήγε καμία φορά στην εν λόγω για καμία εξέταση.

ς) Αξιοσημείωτο είναι πως ο μαραγκός Χρήστος Γεωργιόπουλος, έως εκεί έφτασε με την προσωπική του αξία, που εάν και τον έκαναν φύλακα στο δημόσιο, παράνομα με μέσον, τον ενίσχυσε οικονομικά όμως δεν του έδωσε καμία πραγματική αξία, συμπεριφορά, νοοτροπία και αντίληψη μαραγκού έχει, και η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ που έχει το πρόβλημα, ψευδορκίζονται ενώπιον δικαστικών αρχών, στις 20.3.2013 και στις 2 7.9.2013, σε μήνυση που μου είχαν καταθέσει, ισχυρίζοντας πως δήθεν γι’ ακουομέτρηση (ακουόγραμμα) δήθεν έχει πάει από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, που αυτή δήθεν έδειξε πως δήθεν δεν βαριακούει και γι’ αυτό το λόγο έθεσε ο εν λόγω σύλλογος την καταγγελία μου στο αρχείο, μια που γνωρίζουν πως αυτή πάσχει από βαρηκοΐα, κτλ. … και τον θεωρούν ψυχικά υγιεί τον εαυτό τους. Μετέπειτα στις 5.11.2013, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών χορήγησε βεβαίωση που αναγράφει, τόσο ότι δεν γνωρίζουν εάν βαριακούει όσο πως δεν είναι αρμοδιότητά τους να διερευνήσουν το θέμα, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Αναγκαστικού Νόμου 1565/1939, ΦΕΚ Α’ 16.

ζ) Μήνυση μου είχαν καταθέσει και για την υπ’ αριθμό 40335/18.8.1973 οικοδομική άδεια, όμως με το έγγραφο της 22.1.2008 χαρακτήρισαν πλαστή την υπ’ αριθμό 40335/18.8.1973 οικοδομική άδεια ως προς την επικύρωσή της προσθήκη Β’+Γ’ ορόφου και δεν μου ασκήθει ποινική δίωξη. Η εν λόγω πλαστή επικυρωμένη φωτοτυπία στην πρώτη σελίδα είναι ξυμένη. Η εν λόγω οικοδομική άδεια εκδόθει προσθήκη Β’ ορόφου. Όπως ακριβώς είναι το θέμα της πλαστής οικοδομικής άδειας έτσι είναι και το θέμα της βαρηκοΐας της Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ, αυτή πάσχει από βαρηκοΐα.

η) Επιπροσθέτως αποδείξει αποτελεί, πως η εν λόγω βαριακούει, το γεγονός ότι μετά την υπ’ αριθμό 107213/20.11.2013 καταγγελία μου στο Υπουργείο Υγείας που διαβιβάστει στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών, που υπάγεται στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και καθώς η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ το πληροφορήθει, σε λιγότερο από δύο μήνες έκλεισε μόνη της το ιατρείο της και παραιτήθει οριστικά από το επάγγελμα, ζητώντας σύνταξη, μια που γνώριζε τη αναμενόταν… Τούτο είναι καθαρή έμμεση ομολογία πως πάσχει από βαρηκοΐα και το ξέρει.

θ) Η βαρηκοΐα που έχει η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ, είναι περίπου μέση και δεν είναι δυνατόν να γίνει αντιληπτεί με τη διαλεκτική μέθοδο. Όλοι ξέρουμε ότι σ’ αυτή έχει τη δυνατότητα να πράξει και χειλοανάγνωσμα, δηλαδή δεν ακούει αλλά κοιτάζει στα χείλη τους άλλους και αντιλαμβάνεται τη ομιλούν. Ένας ιατρός ωτορινολαρυγγολόγος-πραγματογνώμονας του καταλόγου σας όμως ενός Νοσοκομείου μπορεί να μετρήση την ακοή της σε ακουομετρικό μηχάνημα, να πράξει ακουομέτρηση (ακουόγραμμα) και εκεί μπορεί ν’ αποδειχτεί τούτο, επιπρόσθετα δύναται να ελέγξει αν έχει με χειρουργική μέθοδο εμφυτευμένο μηχάνημα στο ακουστικό της νεύρο. Παρουσία της αστυνομίας.

ι) Το γεγονός που η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ πάσχει από βαρηκοΐα, η ίδια μας το έχει πει, σε άλλους συγγενείς της και σ’ εμένα, πολλές φορές στο παρελθόν. Επίσης βαριακούει και η μεγάλη της κόρη Μαργαρίτα.

ια) Αιτούμαι ν’ αποστείλετε την Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ σε κάποιο Νοσοκομείο γι’ ακουομέτρηση (ακουόγραμμα) από ακουομετρικό μηχάνημα, να την διενεργήσει ιατρός ωτορινολαρυγγολόγος -πραγματογνώμονας του καταλόγου σας, παρουσία της αστυνομίας, που αφ’ ενός θ’ αποδειχθεί πως αυτά που καταθέτουν αποτελούν δόλο υπερθετικού βαθμού και αφ’ ετέρου να τιμωρηθεί αυτός που λέει ψέματα και όχι εκείνος που γράφει την αλήθεια. Δεν έχετε δικαίωμα να τους συγκαλύψετε. Επιπρόσθετα τα παιδιά που εξετάζει πως τ’ ακροάζεται; Μια που βαριακούει.

ιβ) Η εν λόγω διάγνωση του ιατρού ωτορινολαρυγγολόγου-πραγματογνώμονα του καταλόγου σας, να ληφθεί υπ’ όψη από εσάς και θα συσχετιστεί στις δικογραφίες που εκκρεμούν ενώπιον δικαστικών αρχών».

 

Στην με αρ. πρωτ. 8460/26.9.2008 ένορκη βεβαίωση κας Μάρθας Ιακώβου αναφέρονται τα εξής:

«Συγκεκριμένα είναι αλήθεια ότι: γνωρίζουμε περισσότερα από (10) δέκα άτομα, που είναι συγγενείς του Παναγιώτη Γεωργιόπουλου και όλοι γνωρίζουν ότι η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ βαριακούει και τίθεται εύλογα το ερώτημα, τα παιδιά που εξετάζει πως τ’ ακροάζεται; Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος το κατήγγειλε τούτο επειδή ο σύζυγος της Χρήστος Γεωργιόλος τον ενοχλεί σ’ εξετάσεις που συμμετάσχει … ‘Ήμασταν μαζί με τον Παναγιώτη Γεωργιόπουλο στην κατοικία του στις 31-8-2007 που θεία του η κ. Γιαννοπούλου του τηλεφωνούσε και έλεγε πως ο Χρήστος και Ελισάβετ Γεωργιοπούλου απειλούν και εκβιάζουν προκειμένου ν’ αποσύρει την καταγγελία από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, μολονότι η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ βαριακούει … Την απ’ αριθμό 40335/19-8-1973 οικοδομική άδεια η Πολεοδομία Δυτικής Αθήνας και το Υπουργείο Εξωτερικών την χαρακτήρισαν πλαστή, ως προσθήκη Β’+Γ’ ορόφων, μια που δεν παραστούσε την πραγματικότητα … Η εν λόγω άδεια εκδόθει προσθήκη Β’ ορόφου. Είμαστε σίγουροι ότι ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος δεν έχει ενοχλήσει τους μηνυτές μέσω τηλεφώνου, δεν είναι ο χαρακτήρας του, συνάγεται ότι η κατηγορία είναι φανταστική και εκβιαστική».

 

 Στην με αρ. πρωτ. 93/14.2.2014 ένορκη βεβαίωση κ. Σταύρου  Γεωργιόπουλου αναφέρονται τα εξής:

«Συγκεκριμένα είναι αλήθεια ότι: γνωρίζουμε κατ’ ιδία αντίληψη πως η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ πάσχει από βαρηκοΐα, τούτο και η ίδια μας το έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν και τίθεται εύλογα το ερώτημα τα παιδιά που εξετάζει πως τ’ ακροάζεται; Από το τρίτο δεκαήμερο του Αύγουστο 2007 έως το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2013 ο Χρήστος Γεωργιόπουλος, η Ελισσάβετ του Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ και ο δικηγόρος τους απειλούσαν και εκβίαζαν προκειμένου ν’ αποσύρει την καταγγελία, ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και να δηλώσει πως δήθεν δεν βαριακούει μολονότι η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ πάσχει από βαρηκοΐα, διαφορετικά θα του κάνουν μήνυση κτλ … Για μια σειρά ετών η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ  λέει πως είναι τρελός ο ένας είναι τρελός ο άλλος. Αυτή δεν μας έχει πει είναι καλά; Είναι καλά αυτή; Η υπ’ αριθμό 40335/18.8.1973 οικοδομική άδεια εκδόθει προσθήκη Β’ ορόφου. Το εν λόγω αρχείο της Πολεοδομίας Δυτικής Αττικής και το Υπουργείο Εξωτερικών με το υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 750/ΑΣ 356 δισ. έγγραφο της 22.1.2008 την χαρακτήρισαν πλαστή, ως προσθήκη Β’ + Γ’ ορόφων, μια που δεν παραστούσε την πραγματικότητα … Τα έτη 1996, 1997, 1998 και 1999 ο Χρήστος Γεωργιόπουλος, ο Αλέξανδρος Παύλου και η Ευδοκία Παύλου προσπαθούσαν ανεπιτυχώς να χρεώσουν στο Β’ όροφο τη μισή περίπου παράβαση που είχε πράξει στο Γ’ όροφο ο Χρήστος Γεωργιόπουλος με στοιχείο αυτή την πλαστή οικοδομική άδεια. Η Πολεοδομία Δυτικής Αττικής κράτησε τις αποφάσεις της, της 28.7.1994και 24.6.1996 έως το τέλος, που ανέγραψαν ότι μόνο ο Γ’ όροφος είναι αυθαίρετος. Ο εν λόγω Β’ όροφος είναι ιδιοκτησία του Σταύρου Γεωργιόπουλου. Τους καλούμε να μας επιστρέψουν την υπ’ αριθμό 10335/18.8.1973 οικοδομική άδεια που αφορά προσθήκη Β’ ορόφου. Είμαστε σίγουροι ότι ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος δεν τους έχει ενοχλήσει μέσω τηλεφώνου, δεν είναι ο χαρακτήρας του, συνάγεται ότι η κατηγορία είναι φανταστική και εκβιαστική εν γνώση τους. Αντίθετα ο Χρήστος Γεωργιόπουλος ήταν που ενοχλούσε τον Παναγιώτη Γεωργιόπουλο μέσω τηλεφώνου. Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, που έχει μεταβεί σε δυο Πανεπιστήμια, διέπραξε την καταγγελία στον Ιατρικό σύλλογο Αθηνών επειδή ο Χρήστος Γεωργιόπουλος τον ενοχλούσε κατά συρροή σ’ εξετάσεις που ήξερε ότι συμμετείχε στο Διπλωματικό Κλάδο του Υπουργείου Εξωτερικών, υποκινούμενος παρορμούμενου αποκλειστικά από την υποτακτικότητα του, ο Χρήστος Γεωργιόπουλος με την προσωπική του αξία έφτασε έως μαραγκός, φύλακα στο δημόσιο τον έκαναν παράνομα, με μέσον, συνάμα η εκπαίδευσή του περιορίζεται μόνο στη γυμνασιακή, επιπρόσθετα η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ τον νυμφεύτει με τουλάχιστον 13 χρόνια διαφορά όπως παντρεύτηκε και η μεγάλη τους κόρη ένα μαύρο που κατάγεται από την ήπειρο Αφρική, που είναι από το ποιο μαύρο είδος μαύρων που υπάρχουν στον πλανήτη Γη και επίσης είναι τουλάχιστον δέκα χρόνια μεγαλύτερος της. Ο Χρήστος Γεωργιόπουλος προσπαθεί κυριολεκτικά να καταστρέψει τον Παναγιώτη Γεωργιόπουλο από όταν ήταν μικρό παιδί. Ο ιατρικός σύλλογος Αθηνών έθεσε απλά την καταγγελία του Παναγιώτη Γεωργιόπουλου στο αρχείο επειδή δεν είναι αρμοδιότητα του να την εξετάσει, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Αναγκαστικού Νόμου 1565/1939 ΦΕΚ΄16, δηλαδή δεν λειτούργησε μήνυση, συνάμα δεν γνωρίζουν εάν βαριακούει. Η επιτροπή των ιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που συνομίλησε με την Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ στις 5.3.2009 αποφάνθει πως δεν ξέρει εάν βαριακούει μια που ως ιατροί γνωρίζουν ότι η μέση βαρηκοϊα δεν γίνεται να γίνει αντιληπτεί με την διαλεκτική μέθοδο. Κανένας παράγοντας δικαστηρίου δεν έχει δικαίωμα, εκ του νόμου να πράξει ιατρική εξέταση, δεν έχει δικαίωμα ν’ αυθαιρετεί σε βάρος των υπολοίπων Ελλήνων. Αξιοσημείωτο είναι πως η Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου του Ρούντολφ και ο Χρήστος Γεωργιόπουλος ψευδορκίζονται ενώπιον δικαστικών αρχών ισχυρίζονται πως δήθεν γι’ ακουομέτρηση (ακουόγραμμα) δήθεν πήγε από τον ιατρικό σύλλογο Αθηνών, που δήθεν έδειξε πως δήθεν δεν βαριακούει και γι’ αυτό το λόγο δήθεν έθεσε την καταγγελία στο αρχείο, μια που γνωρίζουν πως αυτή πάσχει από βαρηκοϊα … Την υπ’ αριθμό 8460/26.9.2008 ένορκη βεβαίωση ενώπιον του Ειρηνοδικείον Αθηνών έχουν καταθέσει η Μάρθα Ιακώβου Δρ. Αρχαιολογίας και ο Αναστάσιος Παυλόπουλος οικονομολόγος διεθνολόγος. Αυτά τα γνωρίζουμε κατ’ ίδια αντίληψη. Η βεβαίωση αυτή διαβάστηκε, επιβεβαιώθηκε και υπογράφεται».

 

Επί της καταγγελίας του κ. Παναγιώτη Γεωργιόπουλου, στην οποία αναφέρονται αρκετές κρίσεις και διακρίσεις κατά προσώπων και καταστάσεων, επαγόμαστε τα εξής:

Είναι φανερό ότι υπάρχει πολύ μεγάλη αντιδικία μεταξύ του καταγγέλλοντος κ. Παναγιώτη Γεωργιόπουλου και της κας Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου, τέως γιατρού, παιδιάτρου.

Ο κ. Γεωργιόπουλος καταγγέλλει την κα Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου για εσφαλμένη διάγνωση περί το έτος 1974 ή 1975. Επίσης την καταγγέλλει ότι πάσχει από βαρηκοΐα και επομένως εύλογα τίθεται το ερώτημα πώς ακροάζεται τα παιδιά που εξετάζει.

Το αίτημα είναι να παραπεμφθεί η κα Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου σε κάποιο νοσοκομείο, τμήμα ΩΡΛ, προκειμένου να αποδειχθεί ότι πάσχει από βαρηκοΐα. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα-αιτούντα, η εν λόγω διάγνωση του γιατρού ΩΡΛ-πραγματογνώμονα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και θα συσχετισθεί με τις δικογραφίες που εκκρεμούν ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Όπως και ο ίδιος καταγγέλλων-αιτών αποδέχεται «έκλεισε μόνη της το ιατρείο της και παραιτήθη οριστικά από το επάγγελμα, ζητώντας σύνταξη». Ο κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος δεν καταγγέλλει την κα Γεωργιοπούλου από όσο καταλαβαίνουμε ότι ασκεί παράνομα ελεύθερο επάγγελμα (σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχαν ποινικές κυρώσεις εναντίον της).

Η υπόθεση είχε απασχολήσει και το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών (ΑΠΣΙ), που συγκροτήθηκε με βάση το άρθρο 7 παρ. 3 Α.Ν. 1565/1939, σύμφωνα με το οποίο «όταν ο ιατρός συνεπεία σωματικής ή διανοητικής βλάβης ή νοσήματος ή συνεπεία εξαντλήσεως των σωματικών ή διανοητικών του δυνάμεων, απώλεσε την προς άσκησιν της ιατρικής ικανότητα και δεν παρουσιάζει πλέον τας αναγκαίας εγγυήσεις δια την άσκησιν του ιατρικού επαγγέλματος», μετά από καταγγελία του ίδιου του κ. Παναγιώτη Γεωργιόπουλου.

Εφόσον η καταγγελλόμενη κα Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου είχε συνταξιοδοτηθεί, το ΑΠΣΙ δεν είχε πλέον αρμοδιότητα να ελέγξει τα καταγγελλόμενα.

Τονίζουμε και πάλι ότι εφόσον η καταγγελλόμενη κα Ελισσάβετ Γεωργιοπούλου έχει συνταξιοδοτηθεί, ουδεμία πλέον αρμοδιότητα έχει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος να την παραπέμψει σε τμήμα ΩΡΛ νοσοκομείου, ή οπουδήποτε αλλού, προκειμένου να ελεγχθεί η ικανότητά της προς άσκηση της ιατρικής, διότι αυτό, πέρα της αρμοδιότητος που πλέον ελλείπει, είναι και άνευ αντικειμένου, εφόσον τώρα δεν ασκεί την ιατρική.        

                                  

Στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

 

Με τιμή,

Χάρης Πολίτης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ