ΟΚΥπΥ Κύπρου: Προκήρυξη για τριάντα τρεις (33) κενές θέσεις ιατρικών λειτουργών

ΟΚΥπΥ Κύπρου: Προκήρυξη για τριάντα τρεις (33) κενές θέσεις ιατρικών λειτουργών για τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΩΝ (33) ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για τριάντα τρεις (33) κενές θέσεις Ιατρικών Λειτουργών, για τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, για τις κάτωθι Ειδικότητες:

  1. ΤΑΕΠ (με Ειδικότητα Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας ή Ορθοπεδικής ή Γενικής Χειρουργικής) (11 θέσεις)
  2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 6 ΘΕΣΕΙΣ – (1 θέση για Κ.Υ. Αυδήμου, 2 θέσεις για Αστικά Κέντρα Λεμεσού, 1 θέση για Κ.Υ. Πόλης Χρυσοχούς, 1 θέση για Αστικά Κέντρα Λευκωσίας, 1 θέση για Κ.Υ. Ευρύχου)
  3. ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ (7 θέσεις – 1 θέση για το Γ.Ν. Λευκωσίας, 1 θέση για το Γ.Ν. Πάφου, 2 θέσεις για το Γ.Ν. Λεμεσού, 2 θέσεις για το Γ.Ν. Λάρνακας και 1 θέση για το Νοσοκομείο Κυπερούντας)
  4. ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ (3 θέσεις – 1 θέση για το Γ.Ν. Λευκωσίας, 1 θέση για το Γ.Ν. Λάρνακας και 1 θέση για το Γ.Ν. Αμμοχώστου)
  5. ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ (με ειδικό ενδιαφέρον στη λαπαροσκοπική) (1 θέση για το Γ.Ν. Λευκωσίας)
  6. ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ (2 θέσεις για το Γ.Ν. Λεμεσού)
  7. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ (2 θέσεις για το Γ.Ν. Λάρνακας)
  8. ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν. Λάρνακας)

Οι πιο πάνω θέσεις είναι Πρώτου Διορισμού. Ο ετήσιος μισθός είναι €57.696,16 που θα καταβάλλεται σε δεκατρείς (13) ισόποσες δόσεις, δώδεκα από αυτές στο τέλος κάθε μήνα και η δέκατη τρίτη δόση αναλογεί στο δέκατο τρίτο μισθό και μισθοδοτική αύξηση κάθε τρία (3) χρόνια όπως θα καθορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Σύμφωνα με Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, δίδεται ως κίνητρο 15% αύξηση επί του βασικού μισθού των πιο πάνω θέσεων, καθώς και αμοιβή σχετιζόμενη με την απόδοση που θα αποφασίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.

Επίσης, για τις θέσεις των ΤΑΕΠ, θα καταβάλλεται το επίδομα βάρδιας, όπως θα καθορίζεται από την σχετική νομοθεσία. Επιπλέον, θα καταβάλλεται μηνιαίως επίδομα υπηρεσίας στο ΤΑΕΠ στο ποσό των 1200 ευρώ το οποίο θα αναπροσαρμόζεται ανάλογα στο πλαίσιο των Υπουργικών αποφάσεων.

Επιπρόσθετα, σε Κέντρα Υγείας απομακρυσμένων περιοχών θα καταβάλλεται επιπλέον επίδομα 500 ευρώ μηνιαίως.

Σημείωση: Το ΔΣ του ΟΚΥΠΥ εξετάζει την θέσπιση περαιτέρω κινήτρων για Προσωπικούς Γιατρούς.  Τα επιπλέον κίνητρα θα δημοσιευθούν, στις ιστοσελίδες του ΟΚΥΠΥ και του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου

Για τα πιο πάνω σημεία από το 3-8, ο Ιατρικός Λειτουργός, αναλόγως της ειδικότητας του, αποζημιώνεται επιπρόσθετα για τις εφημερίες.

Για πληροφορίες ολόκληρης της προκήρυξης και την αίτηση για Διορισμό στον ΟΚΥπΥ, μπορείτε να ανατρέξετε  στην ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ στον ακόλουθο σύνδεσμο www.shso.org.cy και ακολούθως, να επιλέξετε Πληροφορίες -> Θέσεις Εργασίας, ή να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα +35722605670 και +35722605734.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων είναι η 28η Φεβρουαρίου 2020.