ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ 791-περί ασκησης αιτήσεως αναίρεσης προς τον εισαγγελέα
Λάμπρος Χρ. Γεωργακόπουλος & Συνεργάτες-Δικηγορική Εταιρεία, Βουκουρεστίου 20, Αθήνα, ΤΚ 10671,Τηλ. 210-3606950 Email: lambros.georgakopoulos@gslaw.gr
 
ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ
 
Με το υπ’ αριθμ.πρωτ._____/15.03.2013 έγγραφό του ο Π.Ι.Σ. ζήτησε την γνώμη μας σχετικά με το υπ’ αριθμ.______/2013 έγγραφο του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου αναφορικά α) με την υπ’ αριθμ.____/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αιγίου και β) την υπ’ αριθμ.______/2013 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου.
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
 
Eχουμε την γνώμη ότι εφόσον δεν έχει εκπνεύσει η τριακονθήμερη προθεσμία για την άσκηση της αιτήσεως αναιρέσεως, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου πρέπει να αποστείλει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τον πλήρη φάκελο που έχει στην διάθεσή του σχετικά με την εν λόγω υπόθεση καθώς και αντίγραφα των δικαστικών αποφάσεων του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με αίτημα την άσκηση από τον εισαγγελέα του ΑΠ αναιρέσεως επί της αθωωτικής αποφάσεως που εξέδωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου αναφορικά με την εν λόγω υπόθεση.
 
 
 
 
 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ