ΟΚΥπΥ Κύπρου: Προκήρυξη εννέα (9) κενών θέσεων ιατρικών λειτουργών

ΟΚΥπΥ Κύπρου: Προκήρυξη εννέα (9) κενών θέσεων ιατρικών λειτουργών για τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΝΝΕΑ (9) ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για εννέα (9) κενές θέσεις Ιατρικών Λειτουργών, για τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, για τις κάτωθι Ειδικότητες:

  1. ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ (1 θέση για το Γ.Ν. Πάφου)
  2. ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ (1 θέση για το Γ.Ν. Πάφου)
  3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 7 θέσεις – (2 θέσεις για Κέντρα Υγείας επαρχίας Λευκωσίας, 1 θέση για Ζώνη Ευρύχου – Πεδουλά – Κάμπου, 3 θέσεις για Κέντρα Υγείας Λεμεσού, 1 θέση για Πόλη Χρυσοχούς)

Οι πιο πάνω θέσεις είναι Πρώτου Διορισμού. Ο ετήσιος μισθός είναι €57.696,16 που θα καταβάλλεται σε δεκατρείς (13) ισόποσες δόσεις, δώδεκα από αυτές στο τέλος κάθε μήνα και η δέκατη τρίτη δόση αναλογεί στο δέκατο τρίτο μισθό και μισθοδοτική αύξηση κάθε τρία (3) χρόνια όπως θα καθορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Σύμφωνα με Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, δίδεται ως κίνητρο 15% αύξηση επί του βασικού μισθού των πιο πάνω θέσεων, καθώς και αμοιβή σχετιζόμενη με την απόδοση που θα αποφασίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.  Επιπρόσθετα, σε Κέντρα Υγείας απομακρυσμένων περιοχών θα καταβάλλεται επιπλέον επίδομα 500 ευρώ μηνιαίως.

Σημείωση: Το ΔΣ του ΟΚΥΠΥ εξετάζει την θέσπιση περαιτέρω κινήτρων για Ιατρικούς Λειτουργούς για ορισμένα Κέντρα Υγείας απομακρυσμένων περιοχών. Τα επιπλέον κίνητρα θα δημοσιευθούν, στις ιστοσελίδες του ΟΚΥΠΥ και του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου.

Για πληροφορίες ολόκληρης της προκήρυξης και την αίτηση για Διορισμό στον ΟΚΥπΥ, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ στον ακόλουθο σύνδεσμο www.shso.org.cy και ακολούθως, να επιλέξετε Πληροφορίες -> Θέσεις Εργασίας, ή να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα +35722605670 και +35722605734.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων είναι η 27η Δεκεμβρίου 2019.