15ο Ετήσιο Παιδιατρικό Συνέδριο: Η Παιδιατρική στην πράξη, Υβριδικά, 8-9/10/2022

Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών διοργανώνει το 15o Ετήσιο Παιδιατρικό συνέδριο με τίτλο «Η Παιδιατρική στην πράξη», το οποίο θα διεξαχθεί υβριδικά στις 8 & 9 Οκτωβρίου 2022, στο Αμφιθέατρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο Κεφαλάρι, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Η παρούσα επιστημονική εκδήλωση διακρίνεται για την πλούσια θεματολογία, αυστηρά προσανατολισμένη όμως, στα κλινικά προβλήματα της καθημερινής άσκησης της Παιδιατρικής, όπως άλλωστε και ο τίτλος του συνεδρίου, εμφατικά επισημαίνει. Θα παρατηρήσετε ότι τα θέματα αναπτύσσονται και υπηρετούνται από γνωστούς και έμπειρους εξειδικευμένους παιδιάτρους, καταξιωμένους πανεπιστημιακούς αλλά και πλειάδα συναδέλφων των παιδοχειρουργικών υποειδικοτήτων.

Στο Συνέδριο χορηγούνται 15 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείτε να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας για την παρακολούθηση του συνεδρίου στο παρακάτω link https://avolution.nowlive.events/1383iatr/web/