19η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων: Η Παιδιατρική στην Πράξη, Αθήνα, 18/11/23, 09.00-15.00

Website ημερίδας: https://www.euroclinic.gr/19i-epistimoniki-imerida-eyroklinikis-paidon/

Πληροφορίες:

19η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων με θέμα «Η Παιδιατρική στην Πράξη»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Σκαλκώτας) στις 18 Νοεμβρίου 2023, από τις 09:00 έως τις 15:00.
 
Καταξιωμένοι ιατροί της Ευρωκλινικής Παίδων και κορυφαίοι προσκεκλημένοι ομιλητές, θα καλύψουν ενδιαφέροντα θέματα της σύγχρονης παιδιατρικής με τις εισηγήσεις τους, σε μια ημερίδα αφιερωμένη στο παιδί και την υγεία του.
 
Την Ημερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους, η Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής του ΕΚΠΑ, κα Βασιλική Συριοπούλου η οποία θα μας μιλήσει για τη Διεισδυτική Στρεπτοκοκκική Λοίμωξη και η Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του ΕΚΠΑ, κα Λωρέττα Θωμαΐδου η οποία θα αναφερθεί στους Πρώιμους αναπτυξιακούς δείκτες για την εμφάνιση νευροαναπτυξιακών διαταραχών. Η ημερίδα μας θα κλείσει με την ομιλία της βραβευμένης συγγραφέως παιδικών βιβλίων Ελένης Ανδρεάδη, η οποία αναδεικνύει την αναγκαιότητα μιας σύγχρονης προσέγγισης για το παιδί και το περιβάλλον.
 
Στόχος του Επιστημονικού προγράμματος της Ημερίδας είναι να προσφέρουμε πολύτιμες γνώσεις, να ανοίξουμε νέους ορίζοντες στον χώρο της παιδιατρικής και να ανταλλάξουμε απόψεις.
 

Δηλώσεις συμμετοχής / πληροφορίες: 

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν.

Εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε θέση ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6416 139 (Δευτ.-Παρ., 09:00-17:00)


Αναμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ