ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΙΣ – 18/11/2023 – ΧΑΝΙΑ

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε στα Χανιά το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, στην πρώτη Ημερίδα που διοργανώνουμε ως Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών, με τον Τομέα Φαρμακευτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων.

Η θεματολογία της ημερίδας, κινείται σε τρεις εξαιρετικά σημαντικούς και αλληλένδετους άξονες. Την αντιμετώπιση της έλλειψης φθηνών φαρμάκων, την αξιολόγηση των νέων τεχνολογιών και στην σύνθεση δυνάμεων για μια αποτελεσματική και αξιόπιστη εθνική φαρμακευτική πολιτική.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών, η εξαγωγή ουσιαστικών συμπερασμάτων και η κατάθεση τεκμηριωμένων προτάσεων που θα συμβάλουν στην αποτελεσματική περίθαλψη των συμπολιτών μας και στην εξοικονόμηση πόρων.

Σκοπός μας είναι να ανοίξουμε την συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις και τις τομές που απαιτούνται για ένα σύγχρονο αξιόπιστο και αποτελεσματικό Σύστημα Υγείας.

Συνημμένο θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας, καθώς και τον σύνδεσμο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom, στον οποίο μπορείτε να μεταβείτε προκειμένου να συμμετάσχετε διαδικτυακά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ